Create Custom Side Menus

Passion & Dedication

O nás

q

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod.tation ullamcorper suscipit lobortis nisldolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

q

Vystupujeme jako spojení dvou nadšených kreativců, kteří se baví na umění a sami se mu věnují. Rozhodli jsme se naše umělecké pole působnosti sahájící od kreslířské a streetartové tvorby,přes design a módu představit i dalším milovníkům krásna. Právě tak se zrodila tato webová doména fadshouts.cz. Jejím účelem nemá být přímý obchodní prodej výrobků. Tím se náš web liší od ostaních eshopových portálů.

Naše značka stojí jako vizitka vlastních tvůrčích počinů k získání nejen komerčních zakázek, ale také pro přijímání objednávek od běžných spotřebitelů na jejich přání.

Rádi bychom svým osobitým pojetím zaujali konzumenty, kteří upřednostní ať už originalitu, smysl pro detail a cit, ale také praktičnost.

Odběratelům jsme schopni nakreslit, vytvořit či navrhnout motiv z našeho širokého uměleckého spektra na základě předcházející domluvy.

474

photos taken weekly

162

moments captured daily

616

people engaged monthly

Creativity Has No

BOUNDARIES

q
iga
David Grygárek
Olomouc, Czech Republic

Designer, artist and skater
Artshows in Olomouc, Prague, Vancouver
Collaboration with fashion designers, skatepark builders, landscape companies. Design for gardens, concrete products, furniture, clothing paintings

zzknw
Zuzana Bílá
Zlín, Czech Republic

Fashion and style lover, draughtswoman and free time writer
Portrait and realistic drawings, illustrations
Mainly inspired by people in my art work
Detailed and sophisticated style of drawing
Using various techniques, e.g. pencil, crayon, Molotow marker, watercolors, charcoal
Art shows in Olomouc and Zlín

journey starts here

friends and partners

build strong networks